Grafika
Grafika
Grafika

Grafikai tervezés

Az ön által használt csomagolás, üzleti nyomtatvány, értékesítési segédlet tükrözi cége megítélését a partnerei szemében. A nyomtatáshoz nyomdai állományra van szükség – profi végeredményhez a nyomdai előkészítésnek is kifogástalannak kell lennie. Amennyiben megrendelőnk nem rendelkezik saját előkészítési lehetőséggel, akkor vállaljuk katalógusok, könyvek, szórólapok, csomagolások tervezését. Az ötlettől a komplett megvalósításig végig tudunk vinni egy projektet akár fotózással, szövegírással együtt. A csomagolások tervezésekor is minden igényt figyelembe veszünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Lézerrel vágjuk ki a próbadarabokat a kiválasztott alapanyagból. Minden esetben prototípusokkal végzünk teszteket, hogy gyártásra már csak tökéletes termék kerüljön. A tervekről színhelyes próbanyomat készül, hogy a végeredmény megfeleljen a megrendelői igényeknek. A tervezés és a makettkészítés költségét a nyomdai kivitelezés megkezdése előtt érdemes egyeztetni. Amennyiben ilyen igény merül fel, árajánlatkéréskor kérjük jelezze kollégánk felé.

CTP
CTP
CTP

Kodak Trendsetter CtP

Lemezlevilágítónk lehetővé teszi termál lemezek levilágítását A1+ méretig (990x838 mm) maximum 450 lpi-s rácssűrűséggel. Óránként 35 db B/2-es lemez készíthető el 2540 dpi felbontással. A levilágítás történhet hagyományos, geometrikus és sztochasztikus rácsokkal. A levilágító PPD állományai letölthetők innen: Macintosh | Windows

Lemez: Méret: Nettó ár:
B/2-es lemez 745 x 605 mm 2.400,-
B/3-as lemez 525 x 385 mm 1.500,-
A/3-as lemez 465 x 345 mm 1.400,-


Kodak Prinergy Evo 8 workflow

nyomdai folyamatmenedzsment szoftverrel rendelkezünk, amely Adobe PostScript level 3-as állományfeldolgozó, natív PDF kezeléssel. PostScriptTM állományok fogadása level 1-től level 3-ig lehetséges, Adobe PDF állományok kezelése pedig 9-es verzióig. Nyomdai feldolgozáshoz minimum a PDF/X-1a szabványnak megfelelő állományok szükségesek. Színrebontásnál javasoljuk a Coated Fogra 39 profilt használni, ezzel érhető el a legjobb színegyezőség a nyomtatás illetve proofolás során. Állományokat tudunk fogadni CD-n, DVD-n, USB pendrive-on, FireWire és USB külső adathordozókon illetve interneten keresztül. Kisebb állományok e-mailben (max 10 MB) a levil@progresszivnyomda.hu címre küldhetők. Nagyobb méret esetén a webmaster@progresszivnyomda.hu címen igényelhető FTP kiszolgáló hozzáférés. Az FTP feltöltés előnye, hogy az állományok egyből a nyomda belső hálózatára kerülnek. A felhasználóink kizárólag a saját mappájukat láthatják, így biztonságban vannak adataik. Nyomdai előkészítéshez használt egyéb szoftverek, melyekkel rendelkezünk: Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Quark Xpress, Adobe Acrobat Pro, Preps Plus kilövésszerkesztő szoftver. Digitális montírozáshoz az állományokat kompozit és szeparált PostScriptTM, illetve kompozit PDF formátumban tudjuk fogadni.


Kodak Matchprint digitális proof

Színhelyes, kalibrált próbanyomatok (digitális proof) készítésére is lehetőség van, Kodak Matchprint technológiával egészen A/1-es méretig (610 x 860 mm). A proofkészítéshez az állományokat a Prinergy Evo dolgozza fel, így nem szükséges külön állományt készíteni.

Proof: Méret: Nettó ár:
A/4-es proof 220 x 610 mm 1.950,-
A/3-as proof 310 x 610 mm 3.000,-
B/3-as proof 360 x 610 mm 3.500,-
A/2-es proof 430 x 610 mm 6.000,-
A/1-es proof 860 x 610 mm 12.000,-