Nyomógép
Nyomógép
Nyomógép

Heidelberg négy- és ötszines nyomógépek

Nyomdánk 2008-ban a megyében elsőként vezette be a Staccato 10-es ráccsal való nyomtatást, mellyel fénykép minőségű nyomatok állíthatók elő ofszet technológiával. A nyomtatott ívek folyamatos színellenőrzése X-Rite EasyTrax spektrofotométerekkel történik. Nyomdagépeink CP Tronic vezérlésűek, alcolor nedvesítőműves rendszerűek. CPC 1.04-es festékezési és passzervezérléssel, infraszárítóval, hengerhűtéssel vannak felszerelve, óránként akár 15.000 ív nyomtatására képesek. Egy menetben 5+0, 1+4, valamint 4+0 illetve 2+2 szín nyomtatására van lehetőség. Maximális papírméret: 740x530 mm, maximális nyomófelület: 740x510 mm. Maximális anyagvastagság 0,6 mm.

Perszonalizált nyomtatványok

Egyedileg megszemélyesített termékek előállításában is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Sorsjegyek (akár kaparós formában), DM levelek, címzett borítékok, egyedi szöveggel ellátott nyereményszelvények kivitelezését is vállaljuk. A postai feladás, akár több ezer címzett részére sem jelent akadályt. Természetesen adatkezelési szerződés alapján garantáljuk, hogy az adatok nem juthatnak illetéktelenek birtokába.

Vágógép
Vágógép
Vágógép


Árajánlat kérés

Mivel minden munka egyedi, és nagyon sok tényező határozza meg az árat, ezért kérjük, minden termékre és gyártandó mennyiségre kérjen árajánlatot kollégáinktól a következő e-mail címen: arajanlat@progresszivnyomda.hu Az árajánlatkérés lehetőség szerint tartalmazza az alapanyag fajtáját (minőség, grammsúly), a termék méretét, színeit, mennyiségét, a kívánt kötészeti eljárás megnevezését, csomagolását, kiszállítás esetén pedig a szállítási címet is. Egyszerűbb árajánlatkérések esetén 24 órán belül válaszolunk, összetettebb feladatok esetén azonban ez több időt is igénybe vehet. Emelt szintű higiéniai körülmények szerinti gyártás esetén kérjen adatlapot kollégánktól, a szükséges igények felmérése céljából.


Általános szállítási feltételek

Általános szállítási feltételeinket letöltheti innen. Az állomány Adobe PDF formátumban van. Ha nem található meg számítógépén az ingyenes Acrobat Reader program, az alábbi linkről letöltheti:

Get_Adobe_Acrobat_Reader_DC_web_button_158x39.fw


Termékdíj információk

Bizonyos nyomdaipari termékek után környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni. Ilyen termékek a reklámhordózó papírok, csomagolóanyagok, illetve irodai papírok. A törvény előírása szerint a termékdíj fizetésére az első forgalomba hozó első vevője a kötelezett. A késztermékre vetített környezetvédelmi termékdíjat a 2011. évi LXXXV. törvény a környezetvédelmi termékdíjról és a végrehajtásáról szóló kormányrendelet (343/2011 XII. 29.) szabályozza. Az általunk adott árajánlat tartalmazza a kalkulált terméksúlyt és a termékdíj mértékét. A reklámhordozó termékdíj fizetésére nem kötelezettek a közhasznú szervezetek, állami, önkormányzati szervek, termékdíj alól mentesülnek pl. a könyvek, tankönyvek. A törvényi szabályozás szerint a megrendelő a megrendeléssel egyidőben köteles nyilatkozni a termék reklámhordozó papír besorolásáról, illetve a mentesülési körülményekről. Minden esetben a nyilatkozó vállalja a felelősséget a helyes besorolásról. További információk: NAV Termékdíj oldal